Λάβε δωρεάν
έναν οδηγό... 
"αλλιώς" 
με όλα τα απαραίτητα για το νεογέννητο...
και 11 υποστηρικτικά
 e-mails δώρο ακόμα.
 
Ως υποψήφια μανούλα είχα διαβάσει κι εγώ πολλές «λίστες απαραίτητων» για το νεογέννητο, ώστε να είμαι προετοιμασμένη κατάλληλα πριν έρθει ο πελαργός. Μετά την εμπειρία των 4 παιδιών μου, την εκτενή μου ενημέρωση πάνω στη μοντεσσοριανή φιλοσοφία και την αντίστοιχη πορεία μου ως μαμά, θα ήθελα να μοιραστώ με σένα, όλα «τα απαραίτητα» που λάτρεψα και θεωρώ πολύ βολικά και πραγματικά χρήσιμα, καθώς ετοιμάζεσαι να υποδεχθείς το ζουζουνάκι σου. 

Νιώθω σαν να σε φέρνω σε επαφή με έναν κόσμο καλά κρυμμένο από τα πολλά βλέμματα και αυτή είναι μεγάλη μου χαρά. Σαν να σου ανοίγω πολλές καινούριες πορτούλες, ώστε να πάρεις εσύ πια το μονοπάτι που σου ταιριάζει. Και μιας και σε φέρνω σε επαφή με αυτόν τον "άλλον" κόσμο... θέλω να το κάνω καλά! Γι' αυτό θα σου στείλω ακόμα 11 ενημερωτικά e-mails που αφορούν στο μικρό παιδί. Σου εύχομαι να τα απολαύσεις και να γίνουν η αρχή για να περάσεις τέλεια με το μωράκι σου.

Με όσα σου προτείνω στον οδηγό και στα υποστηρικτικά 11 e-mails:
  • θα ήθελα να βοηθήσω το νεογέννητο μωράκι να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον όσο πιο ομαλά και ανώδυνα γίνεται,
  • να βοηθήσω τη μαμά, εσένα δηλαδή, με λειτουργικά tips,
  • να συμβάλλω ώστε να αναπτυχθεί μια άλλη νοοτροπία σε σχέση με τη φροντίδα και την αντιμετώπιση του βρέφους, μια νοοτροπία με κέντρο το βρέφος και τις πραγματικές του αναπτυξιακές ανάγκες
  • να βοηθήσω ώστε το μικρό παιδί να αναπτυχθεί όπως το καλεί η φύση του και άρα να είναι χαρούμενο, ευτυχισμένο, ήρεμο και σε επικοινωνία με το κέντρο του.

Κατέβασε τον οδηγό εντελώς δωρεάν
και λάβε τα 11 υποστηρικτικά μας e-mail επίσης εντελώς δωρεάν!


Με την εγγραφή σου
και εφόσον τσεκάρεις το κουτάκι της συγκατάθεσης επικοινωνίας,
θα συνεχίσεις να λαμβάνεις νέα και ενημερώσεις της σελίδας μας.
Μπορείς να διαγραφείς όποια στιγμή επιθυμείς.
 
* indicates required

Στην ithmos kids χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνεις σε αυτή τη φόρμα, για να είμαστε σε επικοινωνία με σένα, να σου στέλνουμε ενημερωτικά άρθρα σχετικά με το παιδί, όπως και για να σε κρατάμε ενήμερο για τις νέες προωθητικές μας ενέργειες και τις καινούριες διαφημιστικές μας προσφορές. Παρακαλώ ενεργοποίησε την παρακάτω επιλογή για να επικοινωνούμε μαζί σου μέσω e-mail: